sábado, 21 de mayo de 2011

Proclama # 2009

Tots els Éssers Humans posseeixen el dret i el deure de garantir que:

Viuen i han de poder viure en llibertat, són i han de ser iguals davant del Dret, expressió suprema de la seva voluntat comuna, sens perjudici de raça, procedència, condició sexual, classe social, creènça religiosa o ideologia política. Tots els ciutadans gaudeixen i han de poder gaudir de la Solidaritat, la Llibertat, la Igualtat i la Dignitat, les quals es complementen i completen l'existència dels Éssers Humans, doncs la seva més profunda finalitat és l'assoliment i el gaudi de la Felicitat.



Todos los Seres Humanos poseen el derecho y el deber de garantizar que:

Viven y han de poder vivir en libertad, son y han de ser iguales ante el Derecho, expresión suprema de su voluntad común, sin perjuicio de raza, procedencia, condición sexual, clase social, credo religioso o ideología política. Todos los ciudadanos gozan y han de poder gozar de la Solidaridad, la Libertad, la Igualdad y la Dignidad, las cuales se complementan y completan la existencia de los Seres Humanos, pues su más profundo fin es la consecución y el gozo de la Felicidad.



Tutti gli Esseri Umani hanno il diritto e il dovere di garantire che:

Vivono e devono poter vivere in libertà, sono e devono essere uguali davanti al Diritto, espressione suprema della sua volontà comune, senza oggezione di razza, provenienza, orientazione sessuale, classe sociale, religione o ideologia politica. Tutti i cittadini godono e devono poter godere della Solidarietà, la Libertà, l'Uguaglianza e la Dignità, le quali si complementano e completano l'esistenza dell'Essere Umano, quindi il suo fine più profondo è la consecuzione e la gioia della Felicità.


No hay comentarios: